Vandaag is het dinsdag 28 maart 2017

Hieronder vind je je daghoroscoop. Lees hier wat deze dag je gaat brengen. Misschien wel veel liefde of veel geluk? Als je iedere dag je horoscoop leest voordat je aan de dag gaat beginnen weet je een beetje wat jou te wachten staat.

maagd

Vandaag zit je niet lekker in je vel, dat is duidelijk. Waarom laat je je bij het minste of geringste uit je evenwicht brengen? Zorg voor een goede nachtrust en veel lichamelijke ontspanning. Ga weer sporten. Geestelijke stabiliteit en goede communicatie helpen je gelukkig een handje. Er kunnen verontrustende feiten aan het licht komen, maar je kunt ze oplossen. Begin vandaag eens met het opstellen van een prioriteitenlijstje en houd je daar ook aan.

 

« naar overzicht daghoroscopen


Lekker winkelen zonder zorgen - gratis verzending en retour
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Volg ons op Facebook

facebookKaartleggingen is nu ook te volgen op Facebook. Like ons en je blijft dan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de website.


Tarot kaartleggingen

tarotMet het trekken van een tarotkaart krijg je duidelijkheid over bepaalde situaties in je leven en meer zelfinzicht. Op zoek naar een antwoord m.b.t. vriendschap, liefde, financiën, werk of een ander onderwerp? Probeer dan onze tarotkaarten. Lees meer over tarotkaarten.


Lenormand kaartleggingen

lenormandLenormand kaarten doen voorspellingen over je toekomst. Heb je een prangende vraag waar je duidelijkheid over wilt hebben? Online kun je hier het antwoord krijgen met Lenormand leggingen. Lees meer over Lenormand kaarten.


Engelen kaartleggingen

engelen-kaartEngelen helpen je en komen op je pad als je ze nodig hebt. De engelen kaartleggingen helpen jou om in contact te komen met engelen die je bij willen staan. Lees meer over de engelen kaartleggingen.


Zigeuner kaartleggingen

zigeunerkaartenHet zigeunerorakel is een bijzondere manier van kaartlezen en geeft je altijd wel iets om over na te denken. Het wordt gedaan met de oeroude traditionele speelkaarten zoals wij die ook kennen. Lees meer over de zigeuner kaartleggingen.


Horoscopen

horoscopenWij bieden verschillende horoscopen aan op onze website. Van een maandhoroscoop en een jaarhoroscoop tot aan liefdeshoroscopen en tarot horoscopen. En natuurlijke de Chinese horoscoop. Lees meer over onze horoscopen.


Het maanorakel

maankaartenDe maan werpt licht op je onderbewuste, en als je de tijd neemt om daarnaar te luisteren, zul je bewuster in het leven staan, makkelijker de juiste keuzes maken of ervaren dat jij mede kunt bepalen over hoe je je voelt. Lees meer over het maanorakel.


Het AstroMirakel

astromirakelEen legging van het AstroMirakel is van toepassing op actuele thema's, aan de hand van jouw problematiek en/of vraag. De leggingen belichten voortdurend zowel de positieve alsook de negatieve uitingsvorm. Dit geeft je de mogelijkheid om je eigen inbreng af te stemmen op jouw gewenste uitkomst van je vraagstuk. Lees meer over het astro mirakel.


Het domino-orakel

domino-orakelNathalie Kriek (auteur, tarotiste) leerde het waarzeggen met dominostenen als vijftienjarig meisje van haar oma. Zij heeft op basis van deze kennis de teksten geschreven voor het domino-orakel die je nu zelf kunt raadplegen. Lees meer over het domino-orakel.

NIEUW !


Live consulten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu